• Svetog Mateja 70/a, Zagreb
  • (01) 6600-777
  • (01) 6687-809
  • centardugave@gmail.com
  • centar-dugave.hr
Marčelo Selim

Marčelo Selim

Ponosni smo na našeg korisnika Selim Marčela i njegov nastup na Super talentu!

Sjajni imitator nakon nastupa posvećenog mami i sam je zaplakao: “Ako pobijedim, vodim ju na Havaje!”
Marčelo Selim osvojio je gledatelje Supertalenta svojim plesačkim talentom i imitacijom Michaela Jacksona.

Preuzeto sa YouTube.com

Mladog Marčela Selima upoznali smo kao jednog od natjecatelja najgledanijeg hrvatskog zabavnog showa Supertalenta, a već na prvi pogled sve nas je osvojio simpatičnošću, ali i talentom.

Naime, Marčelo je pred žirijem i publikom u studiju i pred malim ekranima izveo sjajnu imitaciju plesa pokojnog kralja popa Michaela Jacksona. Pritom je otkrio svoju tužnu životnu priču, a svoj je nastup posvetio mami, koja ga je bodrila iza pozornice. Spletom okolnosti, Marčelo je prije nekoliko godina završio u popravnom domu, nakon što ga je pogodila teška životna situacija i razvod roditelja, pa mu je majčina reakcija bila itekako važna.

“Iskreno, imao sam jaku tremu jer bio mi je to prvi nastup pred kamerama. Nisam se puno pripremao jer svi su ti pokreti u mojoj glavi. Davno sam zapamtio, gledajući videe Michaelovih nastupa i spotova”, otkrio nam je Marčelo.

A svoje oduševljenje nije skrivala ni njegova majka, koja je itekako bila ponosna.

“Mama je bila ponosna na mene i nada se da ću pobijediti jer ako se to desi, dogovor je da ju vodim na Havaje”, ispričao nam je Marčelo.

Osim mamine podrške, nije izostala ni podrška prijatelja.

“Dečki iz popravnog doma pohvalili su me, čak sam i zaplakao koliko su me dirnuli i koliko sam ponosan sam na sebe. Radim ono što volim”, priznao nam je ovaj mladi talentirani plesač.

Preuzeto sa: dnevnik.hr
https://dnevnik.hr/showbuzz/mladi_i_neizbjezni/marcelo-selim-o-nastupu-na-supertalentu—532730.html